Szolgáltatások

Piac-, közvélemény-kutatás

Szakavatott munkatársaink segítenek Önnek felmérni a piaci lehetőségeket egy-egy már meglévő, vagy éppen bevezetni kívánt terméke kapcsán! Egyebek mellett on- vagy offline kérdőívek segítségével felmérjük a vásárlási szokásokat egy-egy adott területen, vagy előzetes felmérést végzünk a termék iránti keresletre vonatkozóan! Az eredményeket statisztikai vagy akár szakértői elemzéssel együtt adjuk át Önnek! Kérés esetén segítünk meghatározni az eredmények által indukált értékesítési stratégiát is!

Többféle módszerrel dolgozunk, figyelembe véve az Ön igényeit, mint a már említett kérdőíves lekérdezés, de emellett lehetőség van telefonos lekérdezésre, személyes lekérdezésre, próbavásárlásra, fókuszcsoportos megkérdezésre is.

Oktatás és Képzésszervezés

Főtevékenységünk ügyfeleink ismereteinek növelése, korszerűsítése, látókörének tágítása és szervezetének fejlesztése. Ezt képzések, tréningek és oktatás formájában kívánjuk elérni. Minden esetben előzetes szükségletfelmérés segítségével határozzuk meg a fejlesztendő területeket és azokon belül a konkrét tréningeket, azok pontos tematikáját, terjedelmét és időbeosztását. A leggyakrabban fejlesztendő területek: kommunikáció, értékesítés, marketing, pénzügy, jog, önismeret, motiváció, gondolkodás, együttműködés.

Társadalomtudományi, humán kutatás, fejlesztés

Munkatársaink nagy energiát fordítanak arra, hogy ismerjék a legújabb társadalomtudományi, illetve humánerőforrás-gazdálkodással kapcsolatos kutatások eredményeit. Hiszünk abban, hogy a munkaszervezetek sikerének egyik kulcsa a megfelelően képzett, átgondoltan kiválasztott és rendszeresen értékelt humánerőforrás. Ezért amennyiben megbízónk kívánja, átvilágítjuk a teljes szervezeti struktúrát, a kommunikációs rendszert, a teljesítményértékelési rendszert, a motivációs rendszert, a kiválasztási rendszert – és meghatározzuk a fejlődési irányokat.

Szakmai érdekképviselet

Segítünk a közhasznú szervezeteknek szakmai érdekeik, céljaik hatékony érvényesítésében és megvédésében!

Fordítás, tolmácsolás

Vállaljuk üzleti-, értékesítési- és marketing tervek, éves beszámolók, hivatalos okiratok, prezentációk, tudományos értekezések, szakanyagok és egyéb dokumentumok fordítását több nyelvre!

Munkatársaink magabiztosan tolmácsolnak szakmai rendezvényeken, konferenciákon, üzleti megbeszéléseken és magánjellegű eseményeken egyaránt!

Rendezvényszervezés

Teljes körű rendezvényszervezéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére a tervezéstől a lebonyolításig, létszámkorlát nélkül! Legyen szó konferenciáról vagy céges csapatépítésről, bízza ránk a megvalósítást!

Referenciánk:

  • Bethlen Gábor Alapkezelő Közhasznú Nonprofit Zrt.